DOWNLOAD SEKCIJA
Proizvodi, Brošure, Info

Gumeno-tehnička roba je zajednički naziv za sve vrste proizvoda gumarske industrije, koji se koriste u drugim granama industrije.

Zavisno od namene, proizvodi moraju biti otporni na mehanička oštećenja, atmosferije, ozon, baze i kiseline, naftne derivate, visoke i niske temperature.

Koriste se sledeći elastomeri: prirodni (NR), stiren-butadienski (SBR), akrilonitril butadien (NBR), hloroprenski (CR) i izobutilen izopren (IIR) u zavisnosti od zahteva i namene.

 

NAGLAŠAVAMO da sem standardnih programa navedenih na ovom sajtu, možemo brzo i kvalitetno organizovati proizvodnju po narudžbini u alatima kupca ili alatima koje mi proizvedemo prema njihovim zahtevima.

 

Osim navedenih programa TRAYAL Korporacija može brzo i kvalitetno organizovati proizvodnju gumeno tehničke robe za primenu u vodovodnoj industriji kao što su: kompenzatori, hidro-pak delovi za filter prese, gumene obloge za leptiraste zatvarače.

 

Za rudarstvo posedujemo visokospecijalizovanu opremu za izradu delova koji se ugrađuju u transportere sa gumenim trakama velikog kapaciteta, horizontalne i vertikalne pumpe za hidromašine, hidrociklone, mlinove za mlevenje rude.

 

U oblasti tekstilne industrije izrađujemo valjke raznih dimenzija otpornih na hemijska sredstva sa antistatičkim svojstvima i malom propusnošđu gasova.

 

Elastomerna ležišta NAL, koja omogućavaju pomeranja u dva smera, i istovremenu rotaciju oko različite ose, TRAYAL Korporacija proizvodi za primenu u građevinarstvu.

 

Naš proizvod TRAYAL STOP - usporivač saobraćaja sastavljen je od elemenata naizmenično crno-žute boje.

trayal stop

 

Folije - elektroizolacioni, antistatik podovi i folije po zahtevima kupca za različite namene, takođe su deo našeg proizvodnog programa.

 

Elektroizolaciona folija odgovara zahtevima za kvalitet i atestirana je po celoj dužini na napon od 20.000 V.

 

FaLang translation system by Faboba