DOWNLOAD SEKCIJA
Proizvodi, Brošure, Info

Respiratori

TRAYAL KORPORACIJA nusi široku lepezu respiratora za zaštitu respiratornih organa. Asortimanom je obuhvaćena lagana zaštita, od neotrovne prašine do zaštite u najtežim uslovima rada, sa zagađivačima opasnim po zdravlje korisnika. Primena respiratora uslovljena je količinom kiseonika u udahnutom vazduhu od minimum 17% Vol.

Za zaštitu respiratornih organa od štetnog delovanja otrovnih gasova, para i čestica, TRAYAL nudi respirator M-621. Telo respiratora od gumene četvrt maske sa dva ventila izdisanja obezbeđuje korisniku udobnost pri radu. U kućište respiratora ugrađuju se odgovarajući filter ulošci u zavisnosti od vrste štetnih materija.

M-621

 

Gumena polumaska sa ugrađenim plastičnim kućištem i adekvatnim filter ulošcima, pruža korisniku potpunu zaštitu organa za disanje. Prijatan i bezbedan pri upotrebi.

M-681

 

Filtrirajuća polumaska za zaštitu u tekstilnoj, prehrambenoj i drugim industrijama. Omogućava udobnost u primeni, mali otpor pri disanju, visok stepen zaštite od neotrovne prašine veličine čestica od 0,3 do 0,5 mikrona. Na raspolaganju su tri veličine respiratora: M, S i V.

M-731

 

Obezbeđuje zaštitu organa za disanje od čestica neotrovne i neagresivne prašine, veličine čestica od 5 do 20 mikrona. Veoma je lak, jednostavan za korišćenje a efikasan u zaštiti. Namenjen je za jednokratnu upotrebu. Izrađuje se u univerzalnoj veličini.

NP

 

Poluobrazina izrađena od halobutilske gume obezbeđuje efikasno prijanjanje na lice korisnika i sigurnost nošenja (zahvaljujući zateznim trakama koje drže respirator u četiri tačke).

PM-2

Anatomski oblikovana gumena polumaska sa lako podesivim sistemom elastičnih traka obezbeđuje sigurnost pri radu i efikasno prijanjanje na lice korisnika.
UR-2 E1

FaLang translation system by Faboba