Kama gume

Ovlašćeni zastupnik i distributer za ruske gume KAMA   Poštovani,   Ukoliko ste zainteresovani za ponudu KAMA pneumatika, molimo Vas da pošaljete svoj upit na mail: tyreexport@trayal.rs   Vaš upit obradićemo u najkraćem mogućem roku u cilju uspostavljanja poslovne saradnje.     ISKUSTVO. RAZVOJ. LIDERSTVO   KAMA je najveći Ruski proizvođač guma, koji u svom proizvodnom […]

октобар 13, 2020 / Blog

Ovlašćeni zastupnik i distributer za ruske gume KAMA

 

Poštovani,

 

Ukoliko ste zainteresovani za ponudu KAMA pneumatika, molimo Vas da pošaljete svoj upit na mail: tyreexport@trayal.rs

 

Vaš upit obradićemo u najkraćem mogućem roku u cilju uspostavljanja poslovne saradnje.

 

 

ISKUSTVO. RAZVOJ. LIDERSTVO

 

KAMA je najveći Ruski proizvođač guma, koji u svom proizvodnom programu ima:

 

* putničku pneumatiku

* teretnu pneumatiku (za kamione i autobuse), od 20 coli do Tubeless guma 17.5“-22.5“

* poluteretnu gumu

 

KAMA ima kapacitet za proizvodnju više od 14 miliona guma godišnje i konstantno rade na uvećanju proizvodnih kapaciteta i razvoju novih dimenzija shodno zahtevima i potrebama tžišta.

 

U svom asortimanu imaju preko 100 različitih modela guma, koje su na tržištu priznate kao visokokvalitetne, pouzdane i popularne kod korisnika.

 

Proizvodnja guma se odvija na najsavremenijim proizvodnim linijama uz korišćenje tehnologije vodećih svetskih proizvođača i po jedinstvenoj tehnologiji.

 

Gume se proizvode u skladu sa međunarodnim standardima kvaliteta. KAMA kombinuje sve vrhunske stepene sigurnosti i udobnosti prilikom vožnje.

 

Kao rezultat razvoja na kome se konstantno radi, dobijeni su proizvodi koji vozaču pružaju izuzetnu udobnost bez obzira na vremenske i ostale uslove na putu.

 

Prirodni sastajci koji se koriste u proizvodnji guma, daju im potrebnu mekoću, dok sintetički materijali daju snagu i elastičnost. Na taj način gume ispunjavaju najveća očekivanja vozača. S jedne strane gume obezbeđuju visok nivo komfora, s druge strane su otporne na habanje dovoljno da imaju dugi vek trajanja, pri čemu gume mogu da služe vlasniku nekoliko sezona bez gubitka svojih jedinstvenih osobina.

 

[SLIKA]

 

Kamionske gume su visiokotehnoloski i kvalitetan proizvod koji je veoma tražen među velikim prevoznicima.

 

Jedinstven sastav gumene smeše gumi obezbeđuje veću kilometražu, kao i visoku čvrstoću gume i uštedu goriva. Kamionske gume se rade u kapacitetu od 1,5 miliona guma godišnje, u modernim pogonima kakvih nema u Evropi i Aziji. Asortiman proizvoda je širok i obuhvata preko 70 standardnih veličina od R17,5 do R24.

 

Specijalna konstrukcija guma pruža čvrstinu konstrukciji trupa i smanjuje otpor kotrljanja. Poseban sastav sloja pod pritiskom obezbeđuje stabilan pritisak u gumama, što zauzvrat dovodi do ravnomernog trošenja gazećeg sloja i ekonomičnosti potrošnje goriva zbog smanjenog otpora kotrljanja.

 

Dodatni sloj čelične konstrukcije poboljšava nosivost i štiti od pregrevanja gume pod maksimalnim opterećenjem. Gazeći sloj štiti gume od prevremnog habanja i kvara kada se koriste na slabo asfaltiranim putevima. Nove KAMA kamionske gume prelaze veliku kilometražu – od 250.000 do 300.000 km u prvom ciklusu rada zbog otpimalne dubine gazećeg sloja.

 

 

 

Скорашњи чланци

gume u Hanoveru

Trayalove gume na sajmu Agritechnica

новембар 30, 2017 / Blog