Međunarodni SAJAM automobila u Beogradu

Međunarodni Sajam automobila, 53. po redu, okupio je ove godine od 23.marta do 02.aprila na Beogradskom sajmu više od 400 izlagača, proizvođača, uvoznika i distributera svih brendova automobila iz 30-ak zemalja sveta. U okviru Sajma automobila održan je i Međunarodni Sajam motocikala i delova. Najnoviji modeli automobila i motocikala izloženi su na Beogradskom sajmu u […]

април 21, 2017 / Blog

Međunarodni Sajam automobila, 53. po redu, okupio je ove godine od 23.marta do 02.aprila na Beogradskom sajmu više od 400 izlagača, proizvođača, uvoznika i distributera svih brendova automobila iz 30-ak zemalja sveta.

U okviru Sajma automobila održan je i Međunarodni Sajam motocikala i delova. Najnoviji modeli automobila i motocikala izloženi su na Beogradskom sajmu u 10 hala na oko 41 000m2 prostora.

Pored izlagača automobila i motocikala, na sajmu su bili prisutni proizvođači i izlagači bicikli. Jedan od izlagača bicikli na sajmu je firma Cross bike iz Zaječara koja se bavi proizvodnjom i distribucijom bicikli. Trayal se može pohvaliti time što se naše gume montiraju na biciklama firme Cross bike kao prva ugradnja. U okviru štanda Cross bike na Sajmu automobila u Beogradu posetioci su mogli videti Trayal gume za bicikle.

Mi smo posetili 53. Međunarodni sajam automobila a Vi?

Naša preporuka je da iskoristite ovo proleće za vožnju svog dvotočkaša i naravno, uživajte u prirodi sa Trayal gumama!

Скорашњи чланци

gume u Hanoveru

Trayalove gume na sajmu Agritechnica

новембар 30, 2017 / Blog