KorpaRSD 0,00
0
Pozovite nas:037 422 328

Eksplozivi i pirotehnička sredstva

Mi radimo za naše kupce. Mi imamo iskustvo. Iskoristite ga.

Industrijski eksplozivi, rakete, bojna sredstva...

Fabrika eksploziva i pirotehnike je osnovana davne 1889.godine kao barutana „OBILIĆEVO“. Tokom svog postojanja više puta je rušena i obnavljana, najpre kao Zavod „OBILIĆEVO“, a potom kao Hemijska industrija „Miloje Zakić“.

Od tada pa do danas razvijena je široka paleta proizvoda eksplozivnih, pirotehničkih i hemijskih sredstava sa potvrđenim kvalitetom, koja je i danas dobro poznata i koristi se u najvećem obimu, kako kod nas tako i u susednim zemljama. Ceo proces proizvodnje je ispraćen upotrebom najkvalitetnijih sirovina i rigoroznom kontrolom poluproizvoda i gotovih proizvoda, a sva ispitivanja se vrše svakodnevno, najsavremenijim uređajima u nađim laboratorijama i poligonima za ispitivanje.

Proces proizvodnje u Fabrici eksploziva i pirotehnike je usklađen sa zahtevima standarda ISO 9001/2015 i potvrđen sertifikatom izdatim od strane sertifikacionog tela TUV Rheinland, a sami proizvodi sa direktivom 2014/23/EU, što znači da je proizvod proizveden po tehničkoj dokumentaciji i da je siguran za proizvodnju, transport i upotrebu, potvrđenim takođe sertifikatima navedenog sertifikacionog tela. Možemo reći da su proizvodi među vodećima u svetu u ovoj oblasti, ne samo zbog rigoroznih testova koje proizvodi moraju proći, već i zbog čestih kontrola proizvodnog procesa od strane nezavisnih proverivača.

Stalna poboljšanja procesa proizvodnje, kvalitet već postojećih proizvoda, razvoj novih proizvoda, zadovoljstvo korisnika, obuke zaposlenih, integracija vrednosti nabavljenih sirovina i proširivanje tržišta, zajedno su ciljevi svih zaposlenih u Fabrici eksploziva i pirotehnike, što je i potvrđeno u Izjavi o politici kvaliteta.

Informacije koje su navedene u ovom katalogu su bazirane na proračunima, testovima i analizama stručnjaka Fabrike eksploziva i pirotehnike pod određenim uslovima. Varijacije mogu da se jave prilikom upotrebe proizvoda u različitim sredinama. Proizvodima mogu rukovati samo kvalifikovana lica, a preporučujemo da se pre upotrebe obavezno pročita Uputstvo za upotrebu ili da se kontaktira naš korisnički servis.

Program fabrike eksploziva i pirotehnike

Tehnički  servis

Budući da ima višedecenijsko iskustvo u proizvodnji i primeni svih vrsta eksploziva, eksplozivnih smeša i inicijalnih sredstava, TRAYAL korporacija A.D. – Kruševac, takođe poseduje i specijalizovan servis za projektovanje i izvođenje minerskih radova.

Ovaj servis obuhvata: projektovanje, izvođenje eksperimentalnih miniranja radi dokazivanja kao i izvođenja proizvodnih miniranja na površinskim kopovima, kamenolomima, a i u uslovima podzemne eksploatacije. Takođe smo u mogućnosti da izvodimo specijalna miniranja u građevinarstvu, kod izrade puteva i ostalih radova kod kojih je moguća upotreba miniranja.

AUTOMATIZOVANA
PROTIVGRADNA
ZAŠTITA

PRIVREDNI
EKSPLOZIVI

 

PENTOLITSKI POJAČNICI

 

NONEL

PIROTEHNIČKA NEUBOJNA
SREDSTVA

UBOJNA
SREDSTVA

PROTIVGRADNA RAKETA

PIROTEHNIČKA SREDSTVA ZA OBUKU

AMONIJUM PERHLORAT

CS PRAH

AUTOMATIZOVANA
PROTIVGRADNA
ZAŠTITA

 

PRIVREDNI
EKSPLOZIVI

 

 

PENTOLITSKI POJAČNICI

 

 

NONEL

PIROTEHNIČKA NEUBOJNA
SREDSTVA

 

UBOJNA
SREDSTVA

 

PROTIVGRADNA RAKETA

 

PIROTEHNIČKA SREDSTVA
ZA OBUKU

 

AMONIJUM PERHLORAT

 

CS PRAH