KorpaRSD 0,00
0
Pozovite nas:037 422 328

Pneumatici

U proizvodnji Trayal-ovih guma se koriste sirovine i konstruktivni materijali renomiranih svetskih proizvođača sirovina.

Trayal Korporacija proizvodi pneumatike u dve fabrike

  • Fabrika za poljoprivrednu i industrijsku pneumatiku – FTIP u Parunovcu 
  • Fabrika guma za dvotočkaše i unutrašnjih guma – FGDUG u Ćićevcu

Fabrika Trayal Korporacije je opremljena laboratorijama koje vrše obaveznu ulaznu kontrolu svih sirovina i materijala. Takođe posedujemo sertifikat ISO 9001 / 2008 jedne od vodećih sertifikacionih institucija TUV – Rheimland što je garancija kvaliteta za naše gume. U Fabrici postoji i ispitna laboratorija u kojoj se vrši redovna provera kvaliteta pneumatika u razvoju kao i redovna kontrola guma iz tekuće proizvodnje.

Fabrika poljoprivredne i industrijske pneumatike ima najdužu tradiciju u gumarskoj proizvodnji, počev od 1927.god. kada je počela proizvodnja obrazine zaštitne maske M-27. Spoljne bicikl, viljuškar i gume za ručna kolica počele su da se proizvode krajem 50.-tih godina prošlog veka, a prva dijagonalna guma za putničke automobile proizvedena je 1964.god.

Fabrika ima višedecenijsko iskustvo u proizvodnji smeša za avio, teretne, putničke, poluteretne, industijske, poljoprivredne gume, visenamenske građevinske mašine, motore, motocikle, bicikle, unutrašnje gume, bledere, proizvode namenske industrije, obrazine zaštitne maske, zaštitna sredstva, kao i razne komercijalne, gumeno-tehničke proizvode.


GUME za TRAKTORE

 

GUME ZA
ručna kolica

GUME zA MOTOKULTIVATORE


GUME ZA
bicikle

GUME zA PRIKLJUČNA
VOZILA 

GUME ZA
mopede,
motocikle
i njihove prikolice

GUME zA UNUTRAŠNJI  TRANSPORT


GUME ZA
skutere

 

GUME ZA građevinske
mašine

 


GUME ZA
invalidska

kolica


GUME za
TRAKTORE

 

GUME zA MOTOKULTIVATORE

GUME zA
PRIKLJUČNA
VOZILA 

GUME zA
UNUTRAŠNJI 
TRANSPORT

GUME ZA
građevinske

mašine

 

GUME ZA
ručna kolica


GUME ZA
bicikle

GUME ZA
mopede,
motocikle
i njihove prikolice


GUME ZA
skutere

 


GUME ZA
invalidska

kolica