KorpaRSD 0,00
0
Pozovite nas:037 422 328

Jastrebac Lake Resort

Jastrebac Lake Resort nalazi se na 20 kilometara od centra Kruševca.

Raspolaže smeštajnim kapacitetom od 32 sobe i 5 apartmana sa ukupno 93 ležaja, poseduje tri restoranske terase, dve banket sale, salon, konferencijsku salu i mnogobrojne prostorije za zajednički odmor, relaksaciju i zabavne sadržaje.

Turističko-rekreativni centar Jastrebac Lake Resort danas predstavlja „dragulj u kruni“ Trayal Korporacije ili pokazni primer kako korporativno odgovorno preduzeće pravilnim strategijskim ulaganjem intelektualnih i materijalnih resursa na jedinstven način može da doprinese revitalizaciji gotovo
zaboravljenog turističkog centra i njegove šire okoline.

Nekad čuveno planinsko izletište, krcato radničkim odmaralištima od početka ’60-tih godina prošlog veka bilo je jedinstvena prirodna oaza koju su pohodili turisti iz čitave Jugoslavije, ali i obližnjih zemalja. Krajem ’80-tih to prvo jastrebačko „zlatno doba“ neumitno se gasi nestajanjem velikih kruševačkih privrednih giganata u čijem su se vlasništvu nalazili pomenuti objekti. Nastala je duga, tridesetogodišnja tišina.

Korporacija Trayal kao najznačajniji privredni faktor Rasinskog okruga i nosilac kadrovskog potencijala sposobnog da se uhvati u koštac sa izazovima koje sobom nosi savremeno društvo pre pola decenije započelo je projekat transformacije zatečenih potencijala u savremeno sređeni i opremljeni turistički centar, spreman da odgovori najvišim standardima ugostiteljstva. 

Nakon neophodne rekonstrukcije sopstvenog hotela Trayal centru je godinu dana kasnije dodata u posed i vila Idila, a 2018. godine čitav ambijent upotpunjen je i reprezentativnim Avantura parkom. Urađena je i rekonstrukcija Letnjikovca, sportskog terena i jezerskog oboda, a čitav posed je ukrašen i postavljanjem novog duhovnog centra – crkve Hrista Spasitelja.