KorpaRSD 0,00
0
Pozovite nas:037 422 328

Trayalove gume na sajmu Agritechnica

Međunarodni Sajam Agrotehnike u Hanoveru (Nemačka), održan je ove godine od 12. do 18.novembra. Na Sajmu u Hanoveru učestvovalo je 2.803 izlagača-kompanija iz 53 zemlje sveta. Zabeleženo je oko 450.000 posetilaca iz 138 zemalja. Sajmu su prisustvovale i brojne poslovne i političke delegacije iz celog sveta.

Na Sajmu u Hanoveru izloženi su traktori, poljoprivredne mašine, oprema, rezervni delovi i druga poljoprivredna mehanizacija vodećih svetskih proizvođača. Posetioci su na Sajmu mogli videti najnovija dostignuća iz oblasti agrotehnike.

Jedan od izlagača na Sajmu u Hanoveru bila je firma Techmot iz Poljske, dugogodišnji poslovni partner Trayal Korporacije. Techmot je distributer širokog asortimana rezervnih delova za traktore i poljoprivredne mašine. U okviru štanda Techmot-a, posetioci su mogli videti i Trayal-ovu poljoprivrednu i industrijsku pneumatiku.

Ovogodišnji Sajam Agrotehnike u Hanoveru, još jednom je potvrdio svoju vodeću ulogu u svetu u okupljanjima vezanim za poljoprivredu i poljoprivrednu mehanizaciju.