KorpaRSD 0,00
0
Pozovite nas:037 422 328

Milošu Neneziću uručeno vredno priznanje Regionalne privredne komore Kruševac

Svečanom sednicom Parlamenta i prigodnim programom, Privredna komora Srbije – Regionalna komora u Kruševcu obeležila je, u nedelju 11. septembra, 20 godina rada i postojanja. Tim povodom uručene su zahvalnice sa zlatnicima, ličnostima koje su doprinele uspehu ove značajne institucije: Bratislavu Gašiću, Milošu Neneziću, Anđelki Atanasković, Jasmini Palurović, Predragu Vukićeviću, Slavoljubu Miljkoviću, a zahvalnica je posthumno dodeljena i Dragiju Nestoroviću.

Prema rečima direktorke Maje Marković, intezivno se radi na unapređenju privrede u Okrugu, što potvrđuje činjenica da je ona u ovom trenutku stabilna, a saradnja sa svim lokalnim samoupravama kao i sa Privrednom komorom Srbije, na visokom nivou. Dodala je i da jedan statistički podatak naročito ide u prilog tome, da je za poslednjih deset godina industrijska proizvodnja povećana za 3,5 puta.

U obrazloženju dodele ovog značajnog priznanja direktoru Trayal Korporacije Milošu Neneziću navodi se:
Miloš Nenezić, dugogodišnji ugledni privrednik i nosilac odgovornih funkcija, pravi je primer kako se unapređuje poslovni ambijent u Kruševcu i Srbiji. Pretvaranje izazova u prilike, hrabrost da prihvati najtežezadatke, kao i znanje i uporno zalaganje da dođe do najboljih rešenja, doprineli su njegovom ličnom i profesionalnom uspehu, kao i autoritetu koji danas uživa u sredini u kojoj radi i inspiriše druge. Kao generalni direktor, gospodin Nenezić je revitalizovao Trayal Korporaciju i vratio je u grupu izvoznih lidera na širem području regiona. Ova kruševačka kompanija je dobitnik najvećih priznanja Privredne komore Srbije za uspešno poslovanje, sajamskih nagrada za vrhunski kvalitet proizvoda, a njen generalni direktor, Miloš Nenezić, više je puta proglašavan za jednog od najuspešnijih menadžera u Srbiji i Jugoistočnoj i Srednjoj Evropi. Dobitnik je i brojnih nagrada iz oblasti ekonomije, preduzetništva, profesionalizma, kreativnosti. Njegovo učešće je značajno u podršci domaćim i stranim investitorima, turizmu, sportu, a u sferi obrazovanja jedan je od prvih i najglasnijih zagovornika učenja kroz rad i kreiranja obrazovnih profila prema potrebama privrede. Pored funkcije generalnog direktora Trayal Korporacije Kruševac, gospodin Nenezić svoje znanje i iskustvo koristi da unapredi poslovno okruženje na nivou cele Srbije, kao predsednik Skupštine Privredne komore Srbije i kao predsednik Unije poslodavaca Srbije.