KorpaDIN 0,00
0
Pozovite nas:037 422 328
trayal na novosadskom sajmu 2021

Trayal na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

U halama i na otvorenom prostoru Sajmišta Novosadski sajam je od 18. do 24. septembra organizovao 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije. Sajam je otvorila ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.  

Dugoočekivane priredbe priređene na tradicionalan način, okupile su male proizvođače i velike kompanije. Nastupilo je oko 800 izlagača iz 17 zemalja, organizovano je i 9 kolektivnih izložbi, uz sve do sada poznate i uobičajene segmente. Ove sajamske priredbe održane su posle prošlogodišnje pauze zbog epidemije virusa korona 

Korporacija Trayal izlagala je širok asortiman svojih proizvoda u Hali 1 Novosadskog sajma. Posetiocima su predstavljeni poljoprivredni pneumatici – prednje i zadnje traktorske gume, gume za priključna vozila, za motokultivatore kao i unutrašnje poljoprivredne gume naših brendova Trayal i Rekord. Pored guma izlagali smo deo asortimana Fabrike zaštitnih sredstava – filtere, masku Horizont, polumaske i Best rukavice. 

Zemlja partner ovogodišnjeg Poljoprivrednog sajma je Republika Češka, a posetioci će imati priliku da se sretnu i sa privrednicima iz Italije, Holandije, Mađarske, Španije, Bosne i Hercegovine, Belorusije, Poljske i Rusije.