KorpaDIN 0,00
0
Pozovite nas:037 422 328
automobile-1853615_1920

KAMA Gume Lider na Ruskom Tržištu

Trayal Korporacija je od sredine 2016. godine postala ovlašćeni zastupnik i distributer guma ruskog brenda „KAMA“ za tržište Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Crne Gore, Mađarske, Slovačke, Rumunije i Albanije. U okviru ovog brenda u našoj ponudi je zastupljen putnički, poluteretni i teretni program guma koje možete da kupite i u našoj web prodavnici.

„KAMA“ je poznati proizvođač guma i lider na ruskom tržištu koji nam dolazi iz grada Nižnjekamsk. Najprepoznatljiviji su po kvalitetnim putničkim gumama za ruske džipove LADA NIVA i teretnim gumama 20” i 22,5“.

Osnovne prednosti ruskih  guma „KAMA“ su:
-ušteda u potrošnji goriva preko 15%
-bolja mobilnost i smanjena mogućnost proklizavanja
-pređena kilometraža do 500 000km
-visoka čvrstoća
-manja težina guma
-bezbednost po životnu sredinu
-najbolji odnos između cene i kvaliteta guma.

Viatti gume

U okviru „KAMA“ programa posebno mesto zauzima brend guma „Viatti“. Novi brend kombinuje sve vrhunske stepene sigurnosti i udobnosti. „Viatti“ proizvodi su uspešno prošli brojne testove i postigli najviše stručne ocene. Ove gume se proizvode prema ekskluzivnoj nemačkoj tehnologiji. „Viatti“ gume pružaju vozaču osećaj potpune bezbednosti i dozvoljavaju mu da zadrži svoj uobičajni način vožnje pod bilo kakvim okolnostima.

Opredelite se za „KAMA“ gume i ostvarite najbolji odnos cene i kvaliteta! Neka Vaš sledeći izbor bude „KAMA“!